Alu-vinduer og døre der passer til dine behov

Kunne du tænke dig at få et flot og elegant facadeparti, der skiller sig ud for dine kunder og brugere af din virksomhed? Har du brug for professionel hjælp til levering og montering af alu-vinduer og alu-døre? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Kolding Aluminium er vi specialister inden for aluminiumselementer, og vi kan blandt andet være behjælpelige med levering såvel som montering af både alu-vinduer og døre. Vores virksomhed har base i Sjølund, men vi løser både store som små opgaver for kunder i hele landet. Vi hjælper dog primært erhvervskunder, der ønsker de holdbare og elegante elementer i aluminium.

Vi leverer blandt andet løsninger til følgende former for erhverv:

  • Centre
  • Butikker
  • Domiciler
  • Sportshaller
  • Boligforeninger
  • Skoler og institutioner

Derudover kan leveringen også ske som en underentreprise for en anden hoved- eller totalentreprenør eller direkte til dig. Vi tilbyder også alu-facader og facadepartier.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, og vores arbejde er derfor også omfattet af Byg Garantiordningen i tilfælde af fejl eller mangler i forbindelse med vores arbejde. Det betyder, at du med andre ord trygt kan kontakte os, når du skal bruge elementer i aluminium til din bygning.

Familiedrevet virksomhed

Vi er den rette virksomhed at tage kontakt til, når det drejer sig om elementer i aluminium, idet vi har produceret aluminiumselementer lige siden 2003. Vi er desuden leveringsdygtige i alle produkter inden for dette område, og derfor kan du hos os få en skræddersyet løsning, der passer til lige netop dine behov, uanset hvor i landet du skal bruge løsningen henne.

Vi er en del af J. Falk – Petersen, som er en familiedrevet virksomhed, der har været drevet af den samme familie i de sidste 38 år. I dag drives virksomheden af familiens 2. generation, der består af Morten, Søren og Thomas.

Vi tilbyder alu-facader med flotte detaljer, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Vi lægger stor vægt på at sikre en høj kvalitet og et flot færdigt resultat, og derfor kan du også altid regne med, at du får det bedst mulige resultat, når du lader os stå for din opgave.

Når vi leverer og monterer alu-vinduer såvel som alu-døre, sørger vi naturligvis for, at de passer til din bygning og dens udformning.

Vores dygtige fagfolk vil hellere end gerne stå for monteringen af dine nye alu-vinduer og alu-døre, men du har også mulighed for at vælge at gøre det selv, hvis du foretrækker det.

Vi tilbyder alu-vinduer i høj kvalitet

Når du vælger at benytte dig af vores virksomhed som leverandør af dine nye alu-vinduer, så kan du altid forvente at få en løsning i høj kvalitet. Derfor bør du tage kontakt til os, hvis du har brug for hjælp til enten en alu-dør eller et alu-vindue. Vi kan tilmed også hjælpe dig, hvis du foretrækker alu-døre eller alu-vinduer i træ.

Vi anvender et af de førende systemer i Europa

Når vi producerer vores alu-døre såvel som alu-vinduer, så gør vi det i Sapa Building System, som er et af de førende og største systemer i Europa inden for aluminiumsbyggesystemer. Dette er din garanti for holdbare elementer i høj kvalitet.

Kontakt os med det samme for yderligere information

Hvis du leder efter alu-døre og alu-vinduer i høj kvalitet, så kan vi være behjælpelige. Vi hjælper primært erhvervskunder med skræddersyede løsninger i alu, og vi har mange års erfaring i branchen, hvorfor du er garanteret en løsning i højeste kvalitet. Herudover vil vores kompetente fagfolk hellere end gerne stå for monteringen for dig, og vi leverer løsninger til alt fra boligforeninger til butikker.

Er du interesseret i at høre mere om vores forskellige produkter eller vores priser herpå, eller ønsker du professionel rådgivning eller en uforpligtende dialog, skal du være mere end velkommen til at tage kontakt til os.

Vi står klar til at besvare enhver henvendelse, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed i form af rådgivning og vejledning for at sikre, at du får den bedst mulige løsning, der matcher både dine ønsker, dine behov og ikke mindst dit budget.

Har du en specifik opgave, som du kunne tænke dig en pris på, er du også velkommen til at kontakte os med henblik på at indhente et uforpligtende tilbud. Fortæl os om opgaven, så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme forbi til en uforpligtende besigtigelse og en snak med dig omkring dine ønsker og forventninger.

Har du behov for at komme i kontakt med os, kan du med fordel ringe til os på telefon 2443 4758 / 7557 4777. Alternativt kan du også altid skrive til vores e-mail carsten@falk-petersen.dk, eller du kan udfylde vores kontaktformular her på denne side, hvis du foretrækker det. Så sørger vi for at vende tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse så hurtigt som muligt.

Ring: 2443 4758

Bestil et uforpligtende tilbud

Beskriv kort din opgave her. Vi arbejder i hele Danmark, og kommer gerne ud og besigtiger din opgave.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Eksisteret siden 2003

Vi udfører alt i skræddersyede alu profiler og alu facader til industri og erhverv.

Produkter i høj kvalitet

Vores leverandør Sapa Building System er førende inden for aluminiumsbyggesystemer.

Familiedrevet virksomhed

Vi er en del af J. Falk - Petersen, som har været drevet af samme familie de sidste 38 år.

På 2. generation

Virksomheden drives i dag af 2. generation i familien; Morten, Søren og Thomas.

Vi er medlem af

dansk-byggeri-hvid

byg-garanti-hvid

building-supply-hvid

Byggeriets Ankenævn

www.byggerietsankenaevn.dk 

Kontakt os

​Kolding Aluminium

Kurkmarkvej 1, 6093 Sjølund


Telefon: 2443 4758 / 7557 4777

E-mail: carsten@falk-petersen.dk 

CVR: 61017313

Besøg J. Falk - Petersen A/S her